Panasonic SD253 Provozní pokyny

Procházejte online nebo si stáhněte Provozní pokyny pro Stroje na výrobu chleba Panasonic SD253. Panasonic SD253 Operating Instructions Uživatelská příručka

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 48
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 0
Operating Instructions & Recipes
Zobrazit stránku 0
1 2 3 4 5 6 ... 47 48

Shrnutí obsahu

Strany 1

Operating Instructions & Recipes

Strany 6 - To close

/ / / / / 8910111213

Strany 9

/ /12345plastic

Strany 12

CongratulationsThank you for purchasing a Panasonic , SD-253.Successful bread making is an art, requiring good quality ingredient

Strany 17

N NNN N NN N NN N NN N NNNNNNNN N N

Strany 18

N N NN N NNNN

Strany 19

N N NNNNNNNNNNNNNNNNRaisinsN1/2 cupN1 cupN1 cupChopped walnutsN1/3 cupN1/2 cupN1 cupPinenutsN1/4 cupN1/3 cupN1/2 cupPitted black olives, qu

Strany 20

Use BAKE RAISIN for recipes below.Ingredients in italics may be placed in the raisin nut dispenser.This prevents the ingredients from being crushed an

Strany 23

IMPORTANT SAFEGUARDSSAVE THESE INSTRUCTIONS

Strany 29

NN50pitted black olives, quarteredN3/4 cupUse DOUGH RAISIN for recipes below.Ingredients in italics may be placed in the raisin nut dispenser.This pre

Strany 30

N3/4 cupNN 1/4 cup 1/4 cup 2 Tbspsultanasmixed peelpinenuts or chopped almondsN 1/4 cupchopped sundried tomatoesUse BAKE RAISIN for recipes be

Strany 33

Use DOUGH RAISIN for recipes below.Ingredients in italics may be placed in the raisin nut dispenser.This prevents the ingredients from being crushed a

Strany 34

Table of Contents

Strany 45

To removeTo remove / attachTo openTo close

Strany 47

4 hours 30 min - 1 hour15 - 30 min 1 hr 50 min- 2 hr 20 min50 minRESTKNEADRISEBAKEBAKEBAKERAISINProcessselectOptionSizeCrustTimerTotalKeep-Warm

Strany 48

30 - 50 min15 - 30 min1 hour- 1 hr 20 min— 1 hour- 1 hr 30min15 - 25 min2 hr 20 min- 2 hr 50 min50 min 55 min- 1 hr 15 min15 - 25 min1 hr 40 min- 2 h

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře